zaterdag 20 juni 2015
Linzensoep
Je hebt nodig voor 2 personen:
- 1,5l groentenbouillon
- 75g linzen
- 1,5 stengels selder
- 1 grote ui
- 1 wortel
- 1 teentje knoflook
- 400g gepelde tomaten
- 1 thl currypoeder
- 1,5 thl tandoorikruiden
- 1/2 el mosterd
- 200g kikkererwten
- kokosmelk
Snij de ui en knoflook grof en bak ze in een pan met dikke bodem. Doe de wortel en de selder erbij en laat dit vijf minuten stoven. Doe de kruiden erbij, de linzen en de bouillon. Ook de tomaten kunnen erbij en laat dit 45 minuten pruttelen.
Als alles goed gaar is, mix je de soep en de je de mosterd, kikkererwten en een scheutje kokosmelk erbij.
Smakelijk!
xxx
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten